Tanıtım Yazıları

Sevgiliye Defter Hediye Etmek

Sevgiliye defter hediye edilir mi?” diye düşünenler kuşkusuz oluyordur. O halde sevgiliye nasıl bir defterin hediye edilebileceğinden biraz bahsedelim: Onlar bizim kıymetlilerimiz ve onlar bizim değer verdiklerimiz olduğu için özel hazırlanacak bir defter onları kesinlikle mutlu edecektir. İçi boş olarak verdiğimiz bir defter belki de gelecek planları ile doldurulacak ve o planların içerisinde sizde yer alacaksınız. Belki sevgiliye içi boş olarak verilen bir defter, geçmişten günümüze en özel anıların paylaşılacağı bir defter olacak ve o özel anıların içerisinde sizde olacaksınız. Sevgiliye defter hediye ettiğinizde defterin ilk cümlelerinde belki de siz bulunacaksınız. Kim bilir belki de en güzel günlerde yaşanılan en özel anlarınızdan kesitler, en özel günlerde atılan kahkahalar ya da mutluluktan akıttığınız gözyaşlarınız o bomboş sayfaları dolduracak. Belki ilerleyen zamanlarda çocuklarınızda o sayfalarda bulunacak ve hatta aile resimlerinize de o defterde yer vereceksiniz. Gülümsemeler yer alacak o fotoğraflarda ve geleceğe bu şekilde anılarınız birer birer taşınacaklar.

Unutmayın, bir defter içerisinde her şey olabilir ve o her şey sizin hediye edeceğiniz bir defter ile başlayabilir!

Sevgiliniz İçin Deftere Neler Yazabilir?

Bugün o kadar heyecanlısınız ki, Bazen Defter’den bir defter aldınız ve sevgilinize defter hediye edeceksiniz. Peki, sevgiliniz o üçlü defterler içine neler yazabilir, hiç düşündünüz mü?

Sevgiliye defter hediye ettiğinizde ve sevgiliniz “bugün sevgilim bana bir defter hediye etti.” diye yazdığında onun bir parçası haline geleceksiniz. “Aylardan kasım, günlerden pazartesi sevgilimle ilk tanıştığım gündü.” diye yazdığında sevgiliniz sizi hayatına dahil etmiş olacak. Diğer bir sayfasına “Bugün sevgilime evlenme teklif ettim.” cümlesi kurduğunda geleceği sizinle düşündüğünü belirtmiş olacak ve gün gelecek “O artık benim eşim.” dediğinde vazgeçilmezi olacaksınız. Bunlara değmez mi?

Sevgiliniz için başta hediye etmeye çekindiğiniz ve boş olarak gördüğünüz bir defter ne kadar özel hale geldi değil mi? O halde beklemeyin, bugün sevgilinizin doğum günü ya da özel bir günü olmasa bile, sevgilinize bir defter hediye edin. Bugünü yarına ertelemeyin, o boş defterin içerisinde siz yer alın.

Sevgiliye defter hediye ederken kapaklarını ya da hediye edilen defterin bazı bölümlerini süsleyebilirsiniz, fakat kapak süslemeye hiç gerek kalmadan tasarım kapaklı Bazen Defter defterlerinin arasından sevgilinize hitap eden bir üçlü defteri seçerek hediye edebilirsiniz. Birinci deftere “bugünkü zamanda tanışma evrenizi”, ikinci deftere “yarın yaşamayı düşlediğiniz planlarınızı” ve üçüncü deftere de “gelecekte çocuklarınızla yaşayacaklarınızı” ekleyebilirsiniz. Bazen Defter defterleri tasarım kapaklara, ipeksi kalitede yapraklara, çizgisiz sayfalara ve yıpranmaması için oval kesim kenarlara sahip olduğu için ömür boyu sizinle olabilecek niteliktedir.

Dileriz ki; bugünde, yarında ve gelecekte sizin en özel anlarınızda bizde olalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir