Tanıtım Yazıları

Promosyon Defter Fiyatları

Promosyon, firmaların ya da kuruluşların kendilerini tanıtabilmek amacıyla özel olarak yaptırdıkları bazı ürünleri kendi müşterilerine hediye ettikleri reklam yöntemidir. Hediye edilen promosyon bir ürün üzerinde firmanın ismi, logosu, telefon numarası, internet adresi ve bunlar gibi özellikler bulunduğu içinde en iyi reklam yöntemlerinden birisidir. Her an kullanılabilir bir promosyon ürün yaptırılıp hediye edilmesi halinde de firmalar hem akılda kalıcı hem de her an hatırlanabilir olurlar.

Neden Promosyon Defter Hediye Edilir?

Hediye olarak tercih edilen ürünlerin başında genellikle promosyon defter gelir ve çoğunlukla hediye edilmek üzere ajanda defter yaptırılır. Reklam amaçlı bir promosyon defter yaptırılırken sadece bir kere ücret ödenir. Hediye edilen kişi kullandığı sürece firmanın reklamı olur ve ekstra bir reklam parası verilmez. Oysa farklı yöntemlerle yapılan reklamların düzenli olarak tekrar edebilmesi için, sürekli ücret ödemek gerekir ve bu nedenle diğer reklam yöntemleri daha pahalıya gelmektedir. Ayrıca bir promosyon defter hediye edildiği zaman hem defteri alan hem de o defteri görenler tarafından firma tanınır ve tercih edilir.

Promosyon defter çoğunlukla herhangi bir kuruluşun herhangi bir ürününün satın alınması halinde verilir. Örneğin bazen bir kuruluştan toplu halde satın alınan bir ürünün yanında bazen de kampanyalar yapıldığında hediye olarak verilmektedir. Kampanya ya da fazla ürün alındığı zaman herhangi bir promosyon ürünün hediye edilmesi müşterinin devamlılığını da sağlamaktadır.

Bazen Defter Promosyon Defter Alımlarında İndirim Yapmaktadır!

Önceden de dediğimiz gibi promosyon olarak seçilen ürünler çoğunlukla defterler olmaktadır. Bazen Defter tarafından tasarlanıp üretilen bütün defterler hem kaliteli hem de uygun fiyatlıdır ve her amaç için kullanılabilir. Bazen Defter’in defter kapaklarının özel tasarım olması, sayfa kalitesinin üst düzeyde oluşu, A5 defter ebatlarında olduğu için kolay taşınabilir olması ve uygun fiyatla satıldığı için her kesimden insana hitap etmektedir. Bazen Defter’in üretip satışa koyduğu defterler tüm bu ayrıcalıkları nedeniyle birçok kişinin vazgeçilmez defterleri haline gelmiştir ve vazgeçilmez olmaya da devam edecektir.

Ayrıca Bazen Defter’den toplu olarak defter satın alındığında defter fiyatlarında indirim yapılmaktadır ve fiyat indirimi toplu alım yapan herkes için geçerlidir. Toplu defter alımı yapmak istediğiniz zaman lütfen Bazen Defter ile iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir