Tanıtım Yazıları

Kullanışlı Ajanda Defter Nasıl Olmalıdır?

Ajanda defterler yılın belirli günlerinde ve saatlerinde yapacaklarımızı içerisine not ederek kendimizi organize etmek amacıyla programlamak için kullandığımız defterlerdir. Lao Tzu “Planlama iyi ise karmaşa yoktur, sadelik vardır; böylece kişi gerilim ve stresten uzak durur” demiştir. Gerçekten de Lao Tzu’nun dediği gibi plan yapmak, gelecek zamanda yapacaklarımızı hatırlayabilmemiz ve yaşantımızı bir düzen içerisinde sürdürebilmemiz için bize kolaylık sağlar. Bu sebeple bir ajanda defteri sahibi olmak planlı olmayı tercih edenler kişiler için oldukça faydalıdır.

Ajanda defterlerin içerisine sevdiklerimizin doğum günlerini ve yıl dönümlerini, yıl içerisinde işimizle ilgili yapacağımız bütün hatırlatmaları, çocukları veya evcil hayvanları olanlar aşı takip günlerini, okumayı düşündüğümüz kitaplarla ilgili ya da izlemeyi planladığımız filmlerle ilgili bir listeyi, güzellik bakımı yaptırmak için aldığımız randevularımızın günlerini, gelecekle ilgili hedeflerimizi ve bunlar gibi daha birçok şeyi not edebiliriz. Tüm bunların dışında ayrıca doğum günü planlamaları, düğün planlamaları ya da herhangi bir özel gün organize etmek isteyenler için bir ajanda defterinin kullanılması da kişinin işlerini düzenli bir şekilde yapmasını ve aksatmamasını sağlayacaktır.

Kullanışlı Bir Ajanda Defter Nasıl Olmalıdır?

Ajanda defterlerinin en bilinen özelliği yıl, ay, gün ve saat şeklinde zamanlara ayrılmış olmasıdır. Aslında ajandaların tarih içermesi kullananlar için büyük kolaylık olsa da bazen ajandaya uzun bir şey yazmayı düşündüğümüzde, tarihlerle ayrılan bölümler maalesef yetersiz kalabiliyor. Bu sebepten ötürü bazı kişilerin kullandıkları ajandalar çoğunlukla tarih içermeyen ve çizgisiz defterler oluyor.

Tarihsiz ve çizgisiz defterleri ajanda olarak kullandığımızda, hem her sayfaya istediğimiz kadar not düşebilme özgürlüğüne sahip oluyoruz hem de yıllarca aynı defteri kullanabiliyoruz. Kalitesiyle ön planda olan Bazen Defter’in bütün defterleri ajanda olarak kullanılabilecek özellikler taşımaktadır. A5 defter ebatlarında hazırlanarak satılan Bazen Defter defterleri, kolay taşınabilir olması sebebiyle de oldukça kullanışlıdır. Bazen Defter tarafından satışa sunulan bütün defterlerin kenarları yıpranmaya karşı oval olarak üretilmiştir. Bu nedenle Bazen Defter’den zevkinize hitap eden bir tasarım defteri satın aldığınızda kenarları yıpranmadan uzun süre kullanılabilir, çantalarda ve ceplerde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Bazen Defter’den satın aldığınız bir defteri ajanda olarak kullanmayı seçtiğinizde, çizgisiz olarak ürettiğimiz defterlerin her bir sayfasını istediğiniz gibi bölümlere ayırabileceksiniz ve günlerinizi daha düzenli bir şekilde planlayabileceksiniz. Ayrıca Bazen Defter tarafından kapakları özel olarak dizayn edilen defterleri tercih ettiğinizde ise farklı bir ajandaya sahip olduğunuzu çevrenize yansıtacaksınız.

Sizin için en önemli ve en özel bilgilerinizi içerisine not edeceğiniz ajanda defterinizi Bazen Defter’den seçmeniz dileğiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir