Tanıtım Yazıları

Sevgiliye Defter Hazırlama Nasıl Yapılır?

Sevgililer hayatımıza giren en özel insanlardır. Sevgililerin kendi özel doğum günlerinde, kariyer günlerinde veya sevgiliyle birlikte kutlanacak özel bir yıl dönümünde, yılbaşlarında hediye etmek üzere son yıllarda popüler hale gelen sevgiliye defter hazırlamak için büyük özen gösterilir. Defterlerin içlerine özel cümleler kurulur, resimler eklenir, kalpler yapılır ve süslenerek hediye edilir.

En özel defterlerden birisi olarak kabul edilen bu defterler de, hediye edildikten sonra sevgili tarafından itina ile saklanır. Anılar yad edilmek istenildiği zamanda hediye edilen bu defterler saklanılan ya da korunmaya alınan özel yerlerinden çıkarılarak defalarca içlerine bakılır.

Sevgiliye Hediye Edilecek Defter Nasıl Olmalıdır?

Sevgili söz konusu olduğunda defter içerisine hediye edilmeden önce birlikte yaşanan anılar, gelecekte sevgiliyle birlikte yapılması düşünülen planlar ya da hayaller, birlikte kurulan umutlar yazılabileceği gibi sevgiliyi anlatan en özel cümlelerden oluşan sözler de yazılabilir. Tabii ki sevgiliye özel bir defter hediye edilirken yanında güzel bir kalem, sevgilinin okumayı sevdiği ve ilgili olduğu bir konuda özel bir kitap, kitap ayracı da verilebileceği gibi tüm bunları saklayabilmesi için süslenmiş bir kutuyla da takdim edilebilir.

Bazen Defter sevgiliye hediye edilebilecek modellerde şık ve gösterişli defterler de üretmektedir ve hatta hiçbir şekilde kapaklarını süslemeden Bazen Defter tarafından üretilen kapakları özel olarak tasarlanmış, tasarım defterlerden de sevgiliye hediye edebilir.

Sevgiliye Özel Defter Süslemesi Nasıl Yapılır?

Sevgiliye defter hazırlamak için süsleme yapılırken rengarenk keçeler, kurdeleler, zarflar, renkli boya kalemleri, elişi kağıtları, sevgiliyle beraber çekilmiş olan fotoğraflar, ağaç yaprakları veya dalları ve özel bir günde hediye edilen küçük hediyelikler kullanılabilir. Sevgiliye hazırlanan defterler o kadar özel olmalıdır ki hem hediye eden kişiyi hem de hediye edilecek olan sevgiliyi yansıtmalıdır. İç dünyamızda sevgiliye karşı hissettiklerimiz, fikirlerimiz, düşüncelerimiz hep bu hediye defterin içerisinde yer almalıdır.

Defter içerisine sevgilinin sevdiği yazarların kitaplarından alıntılar, sevdiği ve görmek istediği ülke ile şehirlerden resimler ya da birlikte gitmek istenilen yerlerin fotoğrafları eklenebilir. Pullar, simler, ipler ve bunun gibi daha birçok süsleme eşyaları ile defterlerin içleri ve dışları süslenebilir.

Tasarım defter üretimiyle de müşterilerine ayrıcalıklar sunan “Bazen Defter” ilginizi çekebilecek her tarza uygun defterleri uygun fiyatlarla satmaktadır. Buraya tıklayarak sevgililere özel hazırladığımız defterlere ulaşabilirsiniz.

Sevgilinizle birlikte geçireceğiniz nice güzel yıllarınızda en özel anılarınızı içerisine kaydetmek için bir “Bazen Defter” sahibi olmanızı temenni ederiz.  Anılarınızı “Bazen Defter” ile ömür boyu yaşatmanız dileğiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir