Tanıtım Yazıları

Hediyelik Defter Örnekleri

İçimizden geldiği zaman dostlarımıza, arkadaşlarımıza hediyeler vermeyi severiz. Peki, vereceğimiz hediyelerden birisi neden bir defter olmasın? Eğer bir hediyelik defter arıyorsanız ve satın almayı düşündüğünüz bu defteri kıymetli bir dostunuza hediye etmeyi düşünüyorsanız, Bazen Defter defterleri arasında zevkinize uyabilecek hediyelik defter örnekleri bulabilirsiniz.

Edebiyat ya da sanatsever, öğrenci ya da bir iş adamı ve bunun gibi herkese hitap edebilecek defterler, Bazen Defter tarafından üretilen defterler arasında bulunmaktadır. Bazen Defter defterleri kaliteden ödün vermeyen defterler üretmektedir ve tüm özellikleriyle hediyelik defter niteliklerine sahiptir. Şimdi Bazen Defter defterlerinden hangilerini kimlere ve hangi amaçla kullanabilmeleri için hediye edebileceğinize bakalım.

Bazen Defter’in Hediyelik Defter Örnekleri

Bazen Defter’in hediyelik defter örnekleri olabilecek ve hediyelik defter özelliklerine sahip olan bütün defterlerini tek tek inceleyelim:

#1 Sevgiliye ve Arkadaşa

Her türlü sohbeti yapabileceğiniz ve şakayı seven bir sevgiliniz varsa eğer sitemiz içerisinde bulacağınız Langir Lingir üçlüsü tamda onun için uygun olacaktır. Eğer ki sevgilinize bir konuda teşekkür etmek istiyorsanız, Teşekkürler üçlüsünü seçebilirsiniz. Asla vazgeçemeyeceğiniz bir sevgiliniz varsa, bu sefer O Sensin üçlü defter setini sitemizden satın alarak sevgilinize hediye edebilirsiniz. Her ikimizde birbirimizi çok sevdik diyorsanız seçiminiz kesinlikle Sevdik Sevindik üçlü defterleri olmalıdır. Hem bu şekilde gelecek planlarınızı da bu defterler içerisinde birlikte paylaşabilirsiniz. Sevgilinize hediye olarak vereceğiniz bu defterler ile onu mutlu edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Gözgöze üçlüsü, Kedi üçlü seti, Çocukluk üçlüsü gibi üçlülerde hem kankalarınıza hem de sevgililerinize hediye edebileceğiniz, Bazen Defter defterlerindendir. Ayrıca kankalarınız da hayatta en sevdiğiniz kişiler oldukları için, sevgiliye hitap eden defterlerin hepsi kankalarınıza da hitap edecektir. Tabi aynı defter setlerini kendiniz içinde tercih edebilirsiniz.

 

#2 Öğrenciye

Öğrenciler genellikle espri severler bu yüzden Langir Lingir üçlüsü ilk olarak öğrencilerin ilgisini çekecektir. Bir öğrenciye defter hediye etmek istiyorsanız eğer, Langir Lingir üçlü setini gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

Dersler üçlüsü, Zoraki oyun üçlüsü, Robot üçlüsü, Üniversite üçlüsü ve Müzik üçlüsü öğrencilere hitap eden Bazen Defter defterlerinden sadece bir kaçıdır. Ayrıca O Sensin üçlüsü ile Sevdik Sevindik üçlüsü ve 2020 üçlü seti bir öğrenci için ideal hediyelik defter seti olacaktır.

 

#3 Kendinize

Kendinize özel bir defter mi arıyorsunuz? Cevabınız evet ise, Bazen Defter setlerine göz atabilirsiniz. Örneğin diyet yapıyorsanız Diyet üçlü setini, çok önemli bilgilerinizi kaydedecekseniz Hayli Mühimler üçlüsünü, yalnızlığınızı bir deftere yazmak istiyorsanız o zaman Yalnızlık üçlüsünü, bilmece meraklısıysanız ve öğrendiğiniz tüm bilmeceleri bir defterde toplamak istiyorsanız eğer Bilmece üçlüsünü kendiniz için satın alabilirsiniz. Misafirleriniz gelecek ve plan yapmak istiyorsunuz ya da evlenecekseniz misafir listenizi oluşturmak istiyorsunuz, ozaman Misafir üçlüsünü kendinize hediye edebilirsiniz. Zaman zaman kişi kendine de hediyelikler almalıdır ve alacağınız hediyelik neden bir defter olmasın, değil mi? Tüm bu isimlerini verdiğimiz Bazen Defter defterleri ve diğer bütün defterlerimiz kesinlikle hediyelik defter olarak sizlere de hitap edecektir.

 

#4 Mizah Severe

Gülmeyi ve hatta kahkahalar atmayı seven bir arkadaşınız varsa kuşkusuz mizah seven bir kişidir. Mizah seven bir arkadaşınız içinde yine Misafir Üçlüsü, Langir Lingir üçlüsü, O sensin üçlüsü, Sevdik Sevindik üçlüsü ve 2020 üçlüsünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca mizaha düşkün olan kişiler bilmeceleri de çok severler bu nedenle Bilmece üçlü setimiz onlara da hitap edecektir. Bazen Defter tarafından yapılan üçlü set defterler, hediyelik olarak mizah düşkünü dostunuzun, arkadaşınızın ve hatta ahbabınızın çok hoşuna gidecektir.

 

#5 Edebiyat Severe

Edebiyat severe bir hediyelik defter arıyorsanız, onlar sanat düşkünü ya da yazmayı seven kişilerdir. Edebiyat sever üçlüsü ile Yazar üçlüsü setimiz kesinlikle edebiyat severlere hitap eden ve onların işlerine yarayan bir defter seti olacaktır.

Hediyelik defter seçerken kişilerin dünyasına bakmak gerekir. Doğasında var olan özelliğini fark ettiğinizde o kişiye hediye bulmak kolaydır. Bazen Defter defterleri tasarım kapaklarıyla hediyelik defter olabilecek türden defterlerdir. Sayfalara dokunduğunuzda ipeksi bir dokunuş hissetmek istiyorsanız da Bazen Defter defterlerinden hediye olarak seçebilirsiniz. Üstelik A5 defter boyutunda olan ve kenarları yıpranmaması için oval kesilmiş defterlerimizi çantalarda da yıpranmadan taşımak çok rahat olacaktır. Diğer defterlere göre, ip dikişli olması da Bazen Defter defterlerinin sağlam olması için yapılmış bir ayrıcalığıdır. Hediyelik defter arıyorsanız, aradığınız o defterin Bazen Defter defterlerinden olması ümidiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir